El projecte Benimaclet és una iniciativa del professor Txema Gil i els seus alumnes de 3r d'ESO de Geografia del Col.legi Sagrada Familia PJO del barri de Benimaclet a la ciutat de València. Volem conèixer el nostre barri més a fons:: la seua ubicació, la seua natura, els seus límits, la seua història, els carrers, avingudes i places, la identitat de les persones que li donen nom, les seues necessitats i problemàtica medi ambiental i social i moltes coses més. El nostre objectiu és concienciar-nos de la necessitat de mantindre la nostra casa en condicions i proposar millores que faciliten la convivència.

miércoles, 24 de noviembre de 2021

El nostre projecte a la premsa escrita

Els i les alumnes de #GeografiaPJO de València eixim hui al suplement AULA del diari Levante-EMV (ací l'enllaç) presentant el nostre projecte #BeniCarrers concretament allò relacionat amb el projecte @merezcounacalle i ens fa molta il·lusió.


Los alumnos y alumnas del #GeografiaPJO de Valencia salimos hoy en el suplemento AULA del periódico Levante-EMV (aquí el enlace) presentando nuestro proyecto #BeniCarrers concretamente lo relacionado con el proyecto @merezcounacalle y nos hace mucha ilusión.




No hay comentarios:

Publicar un comentario